Reparatie winterschade asfalt

Datum: 
25-03-2013
Categorie: 
Nieuws

De winter heeft op verschillende plekken zijn sporen achtergelaten. Ook op het wegdek. Door de vorstperioden is er versneld materiaalverlies van asfaltdeklagen ontstaan. Als de schade op een locatie ontstaat, dan gaat dit meestal versneld verder. Dit leidt in eerste instantie tot oneffenheden en later tot grotere schades aan het wegdek. Door losliggend asfaltmateriaal en de ontstane gaten in het wegdek kunnen onveilige verkeerssituaties ontstaan.

Door het snel en adequaat uitvoeren van reparaties kan de omvang van de schadeplekken beperkt worden. Bovendien voorkomt dit onveilige situaties.

Asfaltreparatie is een echte specialiteit van Aannemersbedrijf Gebr. Min BV. Het goed repareren van asfalt is een kunst die alleen maar met groot vakmanschap en uitstekend materieel kan worden uitgevoerd. Wij beschikken over beide, want asfaltreparatie is een van onze echte specialismen. Grotere reparaties worden uitgevoerd met de Hotbox, voor kleinschalige werken maken we gebruik van een Hotdog methode.

Indien u een gerichte offerte wilt ontvangen kunt klik hier. Iedere opdrachtgever kan rekenen op korte reactietijden en een stipte planning die wordt nagekomen ook.

Asfaltschade door winterweer